Vrijedi za tebe

Vrijedi za tebe
Najvažnija vrijednost u Nobelu su naši ljudi. Mi cijenimo zadovoljstvo zapošljenih i vjerujemo u važnost podrške zapošljenima da učestvuju u svim poslovnim aktivnostima.

U kompaniji Nobel, korist iskustva i bogatstva koje nose kulturne, socijalne, polne, i generacijske razlike naših zapošljenih je prihvaćena kao dio korporativne kulture.

Nastojimo da budemo najcijenjeniji i najbolji poslodavac u industriji, da otkrijemo, poboljšamo, i zadržimo najbolje talente i postignemo naše poslovne ciljeve kako bi obezbijedili najviši nivo podrške i ponudili dobru priliku za karijeru našim zapošljenim.

Svim zapošljenim pristupamo bez diskriminacija po osnovu religije, jezika, rase, pola ili nacionalnosti.

Cilj nam je da Nobel bude posmatran kao najbolje mjesto za posao kako od strane svojih zapošljenih tako i u očima potencijalnih kandidata.

Kroz naš rad kao poslodavca koji je brend, definisali smo vrijednosti za zapošljene kao “Vrijedi za vas”, što je u skladu sa našim korporativnim motoom “Vrijedi za zdravlje”.

“U pouzdanom i iskrenom okruženju vrijedi raditi uz ohrabrenja kroz saradnju !”

Vrijedi upravljati naukom sa ambicijom i urezati trag za budućnost sa fleksibilnim i inovativnim pristupom! Vrijedi razvijati talente! Na ovom putu koji smo postavili govoreći da vrijedi za zdravlje. Vrijednost predstavlja oko 3000 zapošljenih u Nobelu u 20 zemalja!

Vrijedi za vas!