Stvaramo globalne brendove u farmaciji

Stvaramo globalne  brendove u farmaciji
Nobel, kao globalni igrač sa više od pola vijeka iskustva, ima važnu poziciju na inostranim tržištima sa vizijom: “ponuditi pouzdan i dostupan proizvod za zdravlje u svim djelovima svijeta”.

Globalni igrač

Sa ciljem da poboljša kvalitet života sa svojim efektnim i visokokvalitetnim proizvodima proizvedenim u skladu sa internacionalnim standardima, Nobel preduzima promotivne i prodajne aktivnosti sa svojim organizacijama u Njemačkoj, Albaniji, Azerbejdžanu, Bjelorusiji , Bosni i Herzegovini, Bugarskoj, Gruziji, Švajcarskoj, Crnoj Gori, Kazahstanu, Kirgistanu, Kosovu, Makedoniji, Mongoliji, Moldaviji, Uzbekistanu, Rusiji, Srbiji, Turkmenistanu, Ukrajini i Senegalu.

Stvarajući sopstvene kadrove u svakoj zemlji u kojoj posluje, Nobel sprovodi prodajne i marketinške aktivnosti u skladu sa istim etičkim i dugogodišnjim standardima u Turskoj.

Prvi korak u globalnoj ekspanziji kompanije Nobel, koja je dio Ulkar Holdinga, ostvaren je u Kazahstanu. Nobelov proizvodni pogon koji je osnovan 2002. godine kao Nobel AFF bio je prvi pogon sa stranim kapitalom u toj zemlji. Ovaj pogon, koji predstavlja izvor ponosa za Nobel, takođe predstavlja prvu kompaniju koja je nosilac GMP sertifikata za dobre proizvođačke standarde.

Drugi naš izvor ponosa u azijskoj oblasti je naša kompanija u Uzbekistanu, Nobel Pharmsanoat koja ima više od 300 zapošljenih.

Lider u izvozu

Nobel je jedina kompanija u Turskoj koja nema spoljnotrgovinski deficit u farmaceutskoj industriji, zahvaljujući uspješnom izvozu u 50 zemalja. Većinu Nobelovog izvoza čine sopstveni brendovi. Jedan od naših najpoznatijih brendova u Turskoj i u 25 drugih zemalja, za olakšavanje simptoma prehlade i gripa je TYLOL HOT.