Naše nagrade

Naše nagrade
 • Zvezda “izvoza farmaceutskih proizvoda” ponovo je Nobel Ilac

  Nobel Ilac je dobio prvu nagradu u kategoriji „IKMIB Zvezde izvoza - farmaceutski proizvodi“

  U Istanbulu je održana tradicionalna ceremonija dodele nagrada „IKMIB Zvezde izvoza“ u organizaciji Udruženja izvoznika hemijskih materija i proizvoda u Istanblu (IKMIB).

  Rangiranje „IKMIB Zvezde izvoza“,na osnovu kojeg se svake godine procenjuju izvozne performanse kompanija-članova IKMIB-a u hemijskoj industriji, objavljeno je na ceremoniji dodele nagrada održanoj u Istanbulu. Nobel Ilac je izvozom 2019. godine na dodeli nagrada IKMIB Zvezde izvoza osvojio prvo mesto u kategoriji „Farmaceutski proizvodi“. Na ceremoniji dodele nagrada IKMIB Zvezde izvoza 2019, nagrađeno je ukupno 140 kompanija koje su se plasirale u prvih 5 mesta u 28 kategorija. Nobel Ilac je zadržao svoje mesto na lestvici vodećih kompanija porastom izvoza u 2019. godini, i osvajanjem prvog mesta. Kompanija je svojim izvozom u 2018. godini nagrađena prvom nagradom u kategoriji „Izvoz farmaceutskih proizvoda“.

 • Prva nagrada u 2018. IKMIB zvezde izvoza

  Tradicionalna ceremonija dodele nagrada zvezdama IKMIB-a održana je u Istanbulu, koju Istanbulsko udruženje izvoznika hemikalija i hemijskih proizvoda (IKMIB) svake godine organizuje kako bi nagradilo i ohrabrilo kompanije članice u hemijskoj industriji na uspeh u izvozu. Ukupno 84 kompanija koje su se plasirale u top 3 u 28 kategorija nagrađene su na ceremoniji 2018. godini na ceremoniji IKMIB zvezde izvoza. Hemijska industrija je u 2018. izvezla 17,4 milijarde dolara.

  Kompanija Nobel je počastvovana 1. nagradom u kategoriji „Izvoz farmaceutskih proizvoda“ sa izvozom od 65,6 miliona dolara u 2018. godini. Dr Numan Balki, član Odbora direktora, primio je nagradu u ime Nobela na ceremoniji Zvezde izvoza u 2018. godini

  Praviti razliku radeći požrtvovano, sa uverenjem da „vredi za zdravlje“, kompanija Nobel doprinosi nacionalnoj ekonomiji kao jedina domaća farmaceutska kompanija koja nema spoljnotrgovinski deficit.

 • Nagrada „Kompanija sa najboljim menadžmentom“

  Bili smo jedna od 11 turskih kompanija koja je dobila nagradu za „kompaniju sa najboljim menadžmentom“, koju Deloitte već 25 godina dodeljuje u inostranstvu i koju je pokrenula u Turskoj ove godine.

  Nagrada „Kompanija sa najboljim menadžmentom“, jedna od vodećih nagrada u međunarodnom poslovnom svetu, zasniva se na proceni upravljačkih performansi kompanija u okviru međunarodnih najboljih praksi.

  Najbolje prakse koje su se bavile kriterijumima kao što su strategija, kompetencija, posvećenost i finansijski učinak ocenio je nezavisni žiri sastavljen od uglednih predstavnika poslovnog sveta i akademske zajednice, uključujući predstavnike kao što su Ali Koc, Ali Sabancı, Ebru Ozdemir, Emre Zorlu, Hamdi Akın, Hanzade Dogan Bojner, Lucien Arkas, Umran Inan i Umit Bojner. Nobel je bio jedina farmaceutska kompanija koja se smatra dostojnom ove nagrade.

 • Nagrade za inteligentnu proizvodnu tehnologiju IDC 2018

  Na događaju „IDC Sumit proizvodnje u Turskoj 2018“, koji Međunarodna korporacija podataka (IDC) svake godine organizuje, a koji nagrađuje najistaknutije uspešne projekte godine, mi smo, kao Nobel Ilac, osvojili drugu nagradu u kategorijama “Korporativna transformacija“i „Mobilnost“ sa SAP-EVM (Ektended Management Varehouse) sistemom koji smo uspostavili za naš distributivni centar u Duzce-u.

  Nastavljamo da širimo dostignuća porodice Nobel ka široj publici, utvrdili smo naše mesto sa dve nagrade ove godine na istom događaju na kojem smo prošle godine osvojili prvu nagradu u kategoriji korporativne transformacije sa našim poslednjim projektom JUPITER (Global CRM / CLM).

 • Nagrada SAP Quality 2018 – “Srebrno” priznanje SAP-a za projekat našeg distributivnog centra u Duzce-u

  Na dodeli nagrada za SAP Quality 2018, gde je SAP, vodeća svetska poslovna aplikacija i softver ocenjivala godinu, ocenjeni smo kao najuspešnija aplikacija godine i osvojili smo “Srebro” u kategoriji „Poslovna transformacija“ sa sistemom SAP-EVM (Ektended Varehouse Management) koji smo uspostavili za naš distributivni centar u Duzce-u.

  Nagrade za kvalitet SAP ocenjuju organizacije koje efikasno upravljaju složenim poslovnim procesima. Za naš distributivni centar Duzce, koji je završen ove godine, potpuno smo integrisali novo skladište usred našeg veoma složenog proizvodnog, logističkog i kvalitetnog poslovanja sa integrisanim SAP-EVM sistemom koji je uspostavljen istovremeno sa izgradnjom skladišta.

 • Kompanija Nobel dobila je specijalnu nagradu Platinum Global 100 Industry 4.0

  Kao jedan od pionira farmaceutske industrije u industriji 4.0, nagrađeni smo Platinum Global 100 specijalnom nagradom.

  Privredni i biznis mesečni magazin Platin je, kao rezultat svog rada sa nezavisnom istraživačkom kompanijom Ipsos, najavio Platinum Global 100 indeks posebnom ceremonijom dodele nagrada. Kompanija Nobel, koja je započela studije Industrije 4.0 u 2014. godini sa Nobel programom digitalizacije / transformacije, ocenjena je kao dostojna posebne nagrade u domenu Platinum Global 100 indeksa, kao posebna tema koja je za 2018. godine bila je Industrija 4.0.

 • “Najuspešniji ženski CIO godine”, nagrada za ženske lidere za tehnologiju

  CIO kompanije Nobel Bidar Ozgur Ulutas nagrađena je projektom “Najuspešniji ženski CIO godine” po projektu Microsofta u Turskoj „Žene vođe tehnologije“u saradnji sa Udruženjem žena preduzetnica Turske (KAGIDER) i Ajdin Dogan fondacije. Bidar Ozgur Ulutas počastvovana je nagradom za njen “Jupiter” projekat kojim je upravljala za Nobelovu digitalnu transformaciju.