Proizvodni pogon u Duzce-u

Proizvodni pogon u Duzce-u
Od 2000. godine proizvodno postrojenje u Duzce-u, koje posluje u okviru kompanije Nobel Ilac, posluje sa visokotehnološkom opremom i potpuno automatizovanim, visokotehnološkim skladištem.

Naš objekat, koji ima zatvorenu površinu od oko 40.000 kvadratnih metara, ispunjava zahteve GMP-a na najvišem nivou, a proizvodnja se obavlja održivim, ekološkim tehnologijama.

Naš pogon ima mašine za proizvodnju i pakovanje velikih brzina, koje su opremljene najnovijom tehnologijom. Pogon se nadgleda automatizovanim sistemima. U našem objektu, gde se primenjuju neprekidne tehnike unapređenja pomoću alata za proizvodnju, projekti Industrije 4.0 predstavljaju važan deo naše dugoročne politike transformacije.

Nobel Ilac takođe pored sopstvene proizvodnje, vrši ugovornu proizvodnju za razne domaće i međunarodne kompanije. Naši proizvodni pogoni prolaze inspekcije turskog Ministarstva zdravlja kao i međunarodnih organa kao što su Evropska unija, Ukrajina, Rusija, Saudijska Arabija i Belorusija, a odobreni su i u smislu dobre proizvodne prakse.

Naš objekat dokumentuje istraživanje kvaliteta, zaštitu životne sredine, zaštite na radu sa ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 sertifikatima.

Svi farmaceutski oblici proizvedeni u objektima u Duzce-u u skladu su sa svetskim standardima „Dobre proizvođačke prakse (GMP)“.

Čvrsti dozni oblici : Tableta, film tableta, kapsula, dražeja, prašak, kesica i granule

Tečni dozni oblici : Sirup, suspenzija, rastvor, emulzija, sprej

Polučvrsti dozni oblici : Krem, gel

Sterilni preparati : Napunjena staklena bočica za iniekcije, napunjen injekcioni špric